Cele mai bune servicii de gazduire web gratuite. Cum sa iti hostezi site-ul gratuit in 2020

Va prezentam cele mai bune servicii de găzduire web gratuite din 2020.

Pentru cine nu vrea sa citeasca tot articolul, echipa noastra recomanda pentru un site mic(blog, fara mult trafic) Infinityfree.( locul 1 in topul nostru) Este cel mai bun pentru inceput daca nu aveti nevoie de mai mult.

Iar daca aveti o afacere sau un site care va fi vizualizat de mai multa lume, va recomanda Bluehost. La doar 12 lei pe luna cu oferta noastra speciala, acesta va ofera tot ce aveti nevoie pentru a mentine o afacere pe picioare, la orice ora. Acesta are un timp de incarcare incredibil si uptime permanent.Este serviciul recomandat de WordPress si nu numai.

Cum să îți hostezi site-ul gratuit în 2020?

In 2020, piata site-urilor de gazduire web ofera o gama larga de servicii gratuite pentru a va gazdui site-ul gratuit. Astazi va vom prezenta 5 dintre cele mai bune.

5)000webhost

Asa cum am mentionat si in titlu, aceste site-uri sunt 100% gratuite si va trebui sa platiti doar daca doriti sa faceti un upgrade. Totusi, trebuie mentionat faptul ca siteul dvs. nu va functiona o ora pe zi daca alegeti aceasta platforma.

Aveti la dispozitie 1.5 GB spatiu pentru a va putea hosta siteul pe aceastea platforma in mod gratuit. Ca si lățime de bandă aveti dreptul la 10 000 mb pe luna, ceea ce este de ajuns daca aveti un site mic sau un blog la inceput. Daca va doriti un serviciu nelimitat si ieftin, va recomandam Bluehost.4)FreeWebHostingArea


FreeWebHostingArea vă va oferi lățime de bandă nelimitată. La 1.5 GB, vă oferă capacitate de stocare decât alte site-uri. Vei avea un singur cont FTP, hosting de domeniu și vei primi și trei baze de date MySQL. Dimensiunea maximă a fișierului admisă pe acest site este de 12 MB. FreeWebHostingArea primește backup-uri zilnice sau săptămânale în afara site-ului și niciun anunț pe site-urile web cu trafic redus.

3)AwardSpace


Acest site funcționează de peste 15 ani, așa că știți deja că au o experiență de experiență ca site web gratuit de găzduire web. Acestea oferă o garanție de uptime de 99 +%, suportul pentru clienți este la timp, iar timpul mediu de răspuns este de 15 minute.Planurile AwardSpce includ baza de date MySql, instalații cu 1 clic. Puteți găzdui 4 site-uri web și nu au anunțuri. Puteți crea un site web profesionist și îl puteți găzdui gratuit, fără reclame enervante.

2)FreeHostingEU


AttractSoft GmbH și FreeDomain.co.nr s-au unit pentru a crea FreeHostingEU. Planul lor gratuit de găzduire web oferă 200 MB de spațiu pe disc, lățime de bandă de 4 GB și puteți avea un cont de e-mail. Veți avea, de asemenea, cinci nume de domeniu gratuite. Acestea oferă acces la trei construitori de site-uri web, precum și instalări cu 1 clic pentru WordPress sau Joomla. PHP, MyPQL, CGI și alte limbi sunt acceptate făcând planul lor gratuit la fel de profesional ca un plan plătit.

1)InfinityFree


Acest site este o inițiativă de găzduire sponsorizată de iFastNet. Acestea vă oferă spațiu de disc și lățime de bandă nelimitată care urmărește să ofere găzduire tuturor. Funcționează de peste șase ani și susține că are 300.000 de utilizatori. Puteți avea până la zece conturi de e-mail, un cont FTP și 50.000 de accesări zilnice. Acestea au o mulțime de servicii bune de oferit, cum ar fi găzduire, certificate SSL, nume de domeniu (sau alege un subdomeniu gratuit din peste 25 de extinderi de domeniu), un serviciu DNS gratuit și CDN gratuit Cloudflare.

Leave a Reply